Über uns / Rreth nesh


Sula Art Gallery ju ofron: Piktura, Vizatime dhe Punime te Cilesise te Larte, rreth Artit.

Sula Art Gallery me Piktorin Gezim Sula, jane gati dy Dekada ne punim rreth Arteve te Bukura,

shpeshher me Pseudonim, si ne nje numer te madh te Expositave.

Pse jane pikturat ne formen e nje Pulle Postale ?

Sepse jepet mundesia per shkrimin e nje Emeri, ose te nje Qyteti, ose mundesite jane te shumeta.

Ju mundeni te ofroni deshiren e juaj, per shkrimin ne Pikture.