Vita


Gezim Sula, lindi me 24.01.1973 ne Kercove te Ilirides.

Shkollen fillore dhe ate tetevjecare i kreu ne Kercove, dhe me pas vazhdoi shkollimin ne Shtutgart (Stuttgart) te Gjermanise, ku kreu Profesionin per Maqinerin Industriale dhe me vone u Diplomu per Mjeshter te Maqinerise.

Vepra Artistike zgjat gati dy dekada dhe gjate viteve te fundit, mori pjese ne disa Shoqata te Artit (me Pseudonim) ku pati disa Exposita te ndryshme.

Ne vitin 2010 ne Frajburg (Freiburg), fitoi cmimin si Falsifikues me i mire i Stilit te Exprsionisteve, kurse ne vitin 2013 fitoi Garen e Kalorsit te Kaltert (Der blaue Reiter) te Franc Markut (Franz Marc).Ne Shoqaten e Artit me emerin:, Alles in drei Farben (Gjithcka ne tre ngjyra) ku esht Pjestar i Keshillit, vepron si Piktor per nje Klientel qe adhurojne perzierjet e llojeve te Artit ne nje Pikture, dhe per Stemat e Familjeve Aristrokrate te Evropes.