Revista "Rilindja"

375,00 €

inkl. MwSt. zzgl. Versand
Lieferzeit: 30 Tag(e)

Beschreibung

Rilindja, ishte Reviste e perdyjavshme shoqerore kulturore dhe letrare, qe u botua ne Korce, prej vitit 1934 e deri ne vitin 1936.
Pjesen me te rendesishme te revistes, e benin Lajmet e rendit dhe artikuj ku pershkruhej gjendja sociale e vendit, ndersa ne rubriken letrare te saj botohej veprat e autorve te rinj
Shqiponja ne pjesen qendrore te kopertines, e cija ishte pjese ne cdo botim, zbukuron si atehere dhe sot Revisten „Rilindja“.


Transporti falas


Te dhenat per Pikturen


Madhesia : 60 x 80 cm

Materiali : Pelhure

Ngjyra : Akryl

Teknika : Brush dhe Shpatull

Mbrojtje : Shtres Llaku (Firnis)

Zurück zu Home / Fillimi